IMG 20180705 WA0000 BorderMaker

Wij hebben de belevenissen van een aantal teams die deelnemen aan de Carbagerun even op een rijtje gezet.

Dit gebeurde er op de woensdag.

Richard, Co en Harrie hadden het volgende te vertellen:

Vandaag een mooie dag vanaf Tsjechiƫ door Slowakije gereden naar Hongarije We hadden een route van 8,5 uur genomen, mooie route door de bergen in Slowakije Tussendoor nog even extra korte broeken gehaald (het schijnt morgen 41 graden te zijn op de finish locatie.....)

Gelukkig doen de airco en koelkast het prima. We zijn ook nog te zwemmen geweest in een meertje. We hebben er door de royale stops slechts 11,5 uur over gedaan!!!!

Net over de grens bij Hongarije moest stagiar Harrie flink uitwijken voor een (jammergenoeg) leeg krat bier op de weg waarschijnlijk was deze van een mede runner.

We hebben weer 1 opdracht kunnen voltooien, onze auto laten slepen door een skoda, want dat is een echt Tsjechische auto.

De andere opdrachten: Ga bij iemand thuis in bad en Lever een condoom met de smaak icecream in, zijn niet gelukt...

Een mooie dag.

Bij aankomst op de camping bleek dat we rechtsachter een leeglopende band hadden.

En de belevenissen van Chiel en Nico waren ook heel bijzonder

Vandaag hebben wij de C-route gereden midden tussen de bergen. Gisteren hebben wij een hele lange route gedaan, maar we hadden de Tatra gebergten gezien en waren gelijk verliefd.

Dus zodoende hebben we weer voor de lange route gekozen! Het was zeker de moeite waard. Erg veel bergpassen, ongeveer de helft van de route. Het was genieten. Amper auto's en Carbage-runners gezien.

Het was een slingerweg van hier tot Tokio, als het een rechte baan was, zou het 100 km schelen.

Tijdens deze rit hadden we geen tijd meer voor deze opdrachten.

Wat een geweldig gebied. We halen "'t mag geen naam hebben" team nog wel in met de punten wanneer het gebied even wat saaier wordt. Wat ik tevens niet verwacht van Sloveniƫ.

Omdat wij een Honda hebben, hebben we iedere Volvo ingehaald. Toepasselijke naam trouwens! Het ging als een kei. Tijdens de rit kwamen we geen Volvo's tegen, maar wel kale gabbers.

Het was een mooie dag met 530 kilomerer erbij op de teller!

IMG 20180705 WA0001

Bas, Lex, Jesse en Vincent hadden het volgende te melden:

Vanmorgen om 9 uur vertrokken van de camping. 23.30 weer binnen gekomen op de volgende camping in Gyor Hongarije. Vandaag weer mooie dag gereden door de bergen. Geen pech met de wagens. Alleen heel veel file gehad en bij de grens van Hongarije lang staan te wachten op vignet, maar daar had iedereen last van Route B gereden vandaag. Geen opdracht voltooid omdat we af en toe de tijd namen om het uitzicht te bekijken