IMG 4971aa BorderMaker

Dinsdagavond werd er een ledenbijeenkomst gehouden van Kleindieren sportvereniging "Winkel en Omstreken".

Het werd een bijzondere avond in Onder de Kastanje in Nieuwe Niedorp. Nadat er eerst even stil werd gestaan bij twee oud-leden van de vereniging die onlangs ontvallen waren, werd de vergadering voortgezet.

Er werd uitgebreid aandacht geschonken aan twee leden die al 50 jaar lid zijn van de vereniging. De heren Piet van Zoonen en René de Maaijer zijn de club beiden al 50 jaar trouw. Een hele mijlpaal, die niet ongemerkt voorbij ging, want naast wat lekkers bij de koffie, volgde er voor ieder nog een mooie toespraak over de geschiedenis met de kleindieren. Daarnaast kregen ze een speld, een oorkonde en een grote bos bloemen en natuurlijk de felicitaties van een ieder die aanwezig was.

IMG 4974aa BorderMaker

Kleindieren sportvereniging "Winkel en Omstreken" is opgericht in 1941 en heeft een groep zeer trouwe leden, die vol passie over hun dieren en hobby kunnen vertellen. Er is zelfs een eigen clubblad (Pels en Pluim) dat veel wetenswaardigheden voor de leden van de club bevat.

Begin december heeft men de jaarlijkse tentoonstelling in de Niedorphal in Winkel, daarnaast is men ook betrokken bij andere evenementen in de regio, maar ook elders in Nederland. Een actieve vereniging, die altijd nieuwe enthousiaste leden kan gebruiken. 

Kijk voor meer informatie op de website.