wirg2 Custom

We hebben afgelopen zaterdag hard gewerkt en zijn er helemaal klaar voor, nu nog lekker zwemweer.

Ons prachtige natuurbad is weer gevuld met vers bronwater, nadat de zandbodem is gereinigd. Als het water wat is opgewarmd worden de grote opblaasglijbaan en het funeiland nog geplaatst, nu in het diepere gedeelte, het kleuter- en het peuterbad met gezuiverd helder water zijn ook in bedrijf. Helemaal zomerklaar!

We zijn dagelijks geopend tussen 10:00 en 20.30 uur. Bij zwemweer zijn onze toezichthouders aanwezig na schooltijd en in de weekenden en vakanties van 13.00 uur tot 18.00 uur. Toegang is op eigen risico en kinderen zonder zwemdiploma en onder de 8 jaar moeten verplicht worden begeleid door een volwassene.

Natuurbad ‘De Wirg’ is een vereniging en men moet dus lid zijn of worden. Alles wordt gerund door vrijwilligers en zo houden we de contributie laag. Een gezinspas kost slechts € 27,50 en dat is voor een heel gezin, voor het hele seizoen van 1 mei tot 1 september. U kunt zich aanmelden via onze website www.natuurbaddewirg.nl of bij één van de toezichthouders.

Er komt natuurlijk heel wat kijken bij een zwembad runnen, wil je vrijwilliger worden,en ons team komen versterken? Toezichthouder voor een vaste dag of middag per week, ben je goed in onderhoud of als waterman / vrouw? Je kunt ook je steentje bijdragen door de handen uit de mouwen te steken op één van onze werkdagen.Neem dan contact op via ons e-mailadres of één van de toezichthouders.

Nieuwsgierig? Kom eens een kijkje nemen, ingang bij de rotonde Hartweg / Bosstraat te Winkel.

Voor meer informatie: www.natuurbaddewirg.nl voor aanmeldingen, toegangsvoorwaarden en algemene informatie email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. facebook: Natuurbad De Wirg

Foto: Ingezonden