614A9653 BorderMaker

Noah uit Nieuwe Niedorp, bekend geworden door YouTube was dinsdag j.l. te gast in de studio bij de Kids Top 20.

In de uitzending van komende zaterdag 7 april (8.10 uur) is hij te zien bij AVRO ZAPP op NPO3 met het liedje "Nu Al Miljonair", dat hij samen met de bekende YouTuber Kalvijn heeft opgenomen.

Vorig jaar had Noah tijdens de zomervakantie een grappige roast gemaakt van Kalvijn en op YouTube gezet. Kalvijn kreeg het filmpje te zien en nodigde Noah uit om met hem een disstrack op te nemen waarin ze de roast nog eens dunnetjes over deden.

Bekijk hier het filmpje

614A9610 BorderMaker

Noah haalde hiermee het jeugdjournaal en een paar maanden later volgde een nieuwe samenwerking met Kalvijn. Omdat de disstrack meer dan een miljoen views haalde op YouTube werd het nummer "Nu Al Miljonair" geboren. In het liedje probeert Kalvijn uit te leggen aan Noah dat een miljoen views niet gelijk staat aan een miljoen euro. Noah leeft echter al op zeer grote voet met zijn landhuis, bontjas en fopsigaar. Leuk om te weten, de Ferrari in de video werd door fietsenhandelaar Edwin Groen ter beschikking gesteld.

Bekijk hier het filmpje

614A9668 BorderMaker

De video kwam in december uit en bleek een regelrechte hit. Kalvijn en Noah bereikten de nummer 1 positie in de trendinglijst op YouTube. Vorige week werd Nu al Miljonair bekroond met een Veed Award voor beste video van het afgelopen jaar. Dit kan je vergelijken met een Gouden Kalf op YouTube. Inmiddels is de clip al bijna 10 miljoen keer bekeken en kan half Nederland tussen 6 en 14 jaar woord voor woord meezingen.

Omdat Kalvijn door de griep was geveld, trad Noah alleen op bij de Kids Top 20 aangemoedigd door presentator Buddy Vedder en een heleboel enthousiaste basisschoolkinderen.

Foto's: Ingezonden