IMG 20180401 WA0025 BorderMaker

Het gutst van de regen als de wekker gaat.

Toch wordt de eerste fietstocht van het seizoen niet afgelast. Is dat een 1 april-grap? Zeker niet. De regen gaat over in miezer en houdt zich gedeisd. De kou overwinnen we dankzij het warme onthaal bij vv Winkel en de grote opkomst van 35 mannen en vrouwen van fietsploeg "Voel je top" van Esdégé-Reigersdaal.

 IMG 20180401 094917484 BorderMaker

Na warme koffie en thee van barcrew Tim en Ada, die speciaal voor ons naar de voetbalvereniging kwamen en cheesecake van onze eigen Karina, starten we in verschillende groepen. 75 en 50 Kilometer. En daarbij verwelkomen we ook een aantal nieuwe Voel je toppers! Ingrid en Titia starten het seizoen samen met een rustige 30 kilometer. Achteraf blijkt dat er bij Ingrid de volgende keer echt wel weer wat kilometers bij kunnen.

IMG 20180401 121857449 BorderMaker

Prachtige routes volgen we, uitgezet door Willem. Langs pittoreske dorpjes en molens, polders en ...wegonderbrekingen. Knooppunt kwijt. Lang leve de navigatie. En wat een rust op de weg!

De eerste kilometers samen zijn weer weggetrapt en we kunnen ons verkneukelen op een super verzorgde Paaslunch. Karina heeft weer een avond in de keuken gestaan. Die moet wel blaren hebben van het eieren pellen. Mjammie, wat is het allemaal lekker.

v.v. Winkel: super bedankt!!!

Zonder verenigingen als jullie, dan was ons Paasgevoel toch wat killer geweest.

Foto's: Ingezonden