kna foto BorderMaker

We gaan bijna van start!

Voorheen begonnen we in september met een nieuw stuk te oefenen en stonden wij in februari voor u op de planken. Dit jaar hebben we voor een andere aanpak gekozen, aangezien er veel van onze leden dit jaar niet konden meespelen. Wij zijn op zoek gegaan naar een oplossing om zo veel mogelijk leden de planken op te krijgen. En dat is gelukt! We hebben nu een bezetting van 4 vrouwen en 1 man. Gelukkig zijn er leuke stukken te vinden die voor ons uitdagend genoeg zijn om te spelen en u een avond ontspanning te bezorgen.

Maar……….. voor het allerleukste stuk zouden wij het geweldig vinden als we nog 1 man of 1 vrouw aan de bezetting kunnen toevoegen.

Ben jij die man of vrouw uit omgeving Nieuwe Niedorp, Winkel, Lutjewinkel of verder? Van jong tot oud, ervaring is niet vereist, alleen een dosis enthousiasme. Dan zoeken wij jou! Wij zijn een vooruitstrevende enthousiaste jonge groep, in de leeftijd van eind 20 t/m eind 40. Bij ons is het gezellig, leerzaam, veel lachen maar wel met een doel om een goed stuk neer te zetten.

Voor info mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorjaarsbeurs 4 februari bij Schreur Winkel

Op deze dag op de beurs vindt je leden van KNA’27 in een karakterrol, daar gaan zij op zoek naar nieuw talent. Misschien nog even samen leuk op de foto! Plaats deze foto dan op je facebook of instagram openbaar en #knaselfie en like onze pagina op facebook en/of instagram. Wie weet win jij dan alvast een entreekaart voor de vóórstelling in oktober!

Foto: Ingezonden