IMG 3115 640x480 BorderMaker

Kinderopvang De Keet en SKDH samen per 1 januari 2018.

Per 1 januari aanstaande gaan Kinderopvang de Keet en SKDH samen verder. Kinderopvang De Keet is een kleinschalige organisatie voor kinder-, peuter- en buitenschoolse opvang in de gemeente Hollands Kroon met locaties in ’t Veld en Winkel. ‘De Keet’ is daar een vertrouwde naam en de pedagogisch medewerkers zijn vertrouwde ‘gezichten’ voor de kinderen en ouders/verzorgers.

De naam ‘De Keet’ blijft daarom behouden en deze pedagogisch medewerkers blijven werkzaam op deze locaties. Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) is een maatschappelijke kinderopvangorganisatie met de ambitie om zich te ontwikkelen tot een sterke partner in de regio. De komende jaren richt SKDH zich op de vorming van integrale kindcentra samen met het onderwijs, het aanbod van speciale pedagogische concepten en de doorontwikkeling van Gastouderbureau Kop van Noord-Holland. Op die manier wil SKDH een stevige basis leggen voor inhoudelijk sterke kinderopvang in de regio.

Kinderopvang De Keet en SKDH zetten daarin samen een nieuwe stap per 1 januari 2018. Samen blijven en gaan wij ons verder inzetten voor een inhoudelijk sterke kinderopvang voor kinderen, ouders en medewerkers!

Paul de Betuë - Directeur De Keet

Joost Korver - Directeur-bestuurder SKDH