IMG 6118 BorderMaker

Informatieavond over Theaterproject 2018 bij Rundveemuseum Aat Grootes.

Volgend jaar zal op het erf van het Rundveemuseum in Aartswoud een prachtige theatervoorstelling te zien zijn, omdat het Rundveemuseum en de zorgboerderij van de Prinsenstichting dan hun vijfjarig jubileum vieren. Op donderdag 16 november is de eerste informatieavond over dit project. Vanaf 19.30 uur staan de deuren open van het museum aan de Schoolstraat 43 in Aartswoud.

De boerderij, het dorp, het leven op het platteland van toen en nu, de bewoners; Aartswoud heeft een levendige geschiedenis en graag willen wij de verhalen vertellen van 'op en rond' de boerderij van Aat Grootes en zijn vrouw Alie. Het wordt een theatervoorstelling die van 25 t/m 27 mei en van 1 t/m 3 juni 2018 zal worden opgevoerd. Dit theaterproject wordt gemaakt en begeleid door professionele theatermakers, Kirsten Dijk en Heleen van Wiechem, van Stichting Culturele Staten.

Er worden enthousiaste mensen gezocht die als speler mee willen werken, maar ook muzikanten en zangers zijn welkom. Ervaring is niet nodig. De repetities starten eind januari 2018 en zullen wekelijks plaatsvinden op de donderdagavond in Aartswoud. Ook wordt er gezocht naar decorbouwers, kostuummakers, organisatietalenten en andere duizendpoten!

Op donderdag 16 november start de inloop vanaf 19.30 uur met koffie en thee en daarna volgt de uitleg. De bedoeling is dat de nieuwsgierigheid wordt geprikkeld en er vragen worden beantwoord. Graag van te voren je komst doorgeven via Gerard Bakker: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ben je 16 november verhinderd, maar doe je toch graag mee, geef dan ook een bericht.