boek17

De Kinderboekenweek van 4 t/m 14 oktober heeft als thema “Gruwelijk eng”

Boekhandel Plukker en Pagina Plukker in het Makadocentrum Schagen maken er een feestweek voor kinderen van.

Elke woensdagmiddag en zaterdagmiddag om 14.30 uur zijn er activiteiten gepland. Veel aandacht voor de mooiste kinderboeken en bij aankoop van 10 euro aan boeken krijg je het Kinderboekenweekgeschenk van Janneke Schotveld gratis. Het prachtige Kinderboekenweek prentenboek het Knikkeruil te koop voor 6,95.

Op woensdag 4 oktober om 14.30 uur organiseert boekhandel Plukker een “Griezelmiddag” met griezelig schminken en voorlezen.

Zaterdag 7 oktober om 14.30 uur, wordt er een workshop striptekenen georganiseerd. Met de striptekenaar Jan Vriends die bekend is van zijn strips in weekblad Tina. Hij maakte ook een boek over Roos Vonk.

Woensdag 11 oktober om 14.30 uur wordt er bij boekhandel Plukker griezelig geknutseld met kans op mooie prijzen.

Zaterdag 14 oktober om 14.30 uur is er een optreden van het Verteltheater met een spannend sprookje. Voor meer informatie, leeftijd indicatie en opgeven voor de gratis activiteiten zie www.boekhandelplukker.nl

Op woensdag en zaterdag kan er bij Pagina Plukker in het Makadocentrum gewerkt worden aan een “Gruwelijk Griezelige Gruffalo”. Teken, knutsel, schilder, schrijf dicht, de engste Gruffalo. De meest angstaanjagende Gruffalo wint een kinderboekenboekenpakket. De knutseltafel vindt je voor de ingang bij Pagina Plukker. Inleveren voor 14 oktober bij Pagina Plukker. Uitslag 14 oktober 16.00 uur.

Bij boekhandel Plukker op de Gedempte Gracht zijn er deze week elke woensdag en zaterdagmiddag om 14.30 uur kinderactiviteiten in het CultuurCafe. Op woensdag 4 oktober 14.30 uur start de Kinderboekenweek met een griezelig schminken en knutselen middag.