IMG 9412 BorderMaker

Medisch specialisten Noordwest- Ziekenhuisgroep aanwezig op boekpresentatie Jan Oostindie

Ik ben bijzonder verheugd dat mijn boek, ‘Kanker de sluipmoordenaar in je lichaam’ goed bevonden is door de Noordwest- Ziekenhuisgroep.

Mede hierdoor zal er een delegatie van oncologisch specialisten van de locatie MCA Alkmaar op deze presentatieavond aanwezig zijn waaronder.

Internist - oncoloog Dokter M.P Hendriks, tevens de schrijver van het voorwoord in dit boek. Verder zullen op deze avond aanwezig zijn. Research verpleegkundige oncologie Wing Liu en Saskia de Bie werkzaam als verpleegkundig specialist oncologie/hepatologie.

De Presentatieavond van mijn Goededoelenboek ‘Kanker de sluipmoordenaar in je lichaam’ is op vrijdagavond 27 mei. Dan verwacht ik U allen om 20.00 uur in het Sportcafé Niedorphal. Hartweg 35 1731 LT in Winkel. De opbrengst van het boek gaat naar het MCA voor kankeronderzoek. Ook mensen die geen boek gereserveerd hebben zijn natuurlijk van harte welkom op deze avond. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Ik zal ook deze avond weer proberen er een leuk geheel van te maken. Dit in het bijzonder omdat anderhalf jaar geleden het er niet zo hoopvol meer voor mij uitzag. Ik zie er naar uit om dit toch wel bijzondere boek aan U te kunnen presenteren. En hopelijk met dit boek veel lotgenoten of toekomstige patiënten een inzicht te geven hoe je ook met deze ziekte in het dagelijks leven om kan gaan. Waarbij ik een aantal onderwerpen in het bijzonder wil noemen.

Niet in een isolement raken, omgaan met nieuwsgierigheid vanuit de omgeving, gevolgen voor het thuisfront/partner. Verlies van onafhankelijkheid/aantastbaarheid en het behouden van de regie omgaan met bijwerkingen van therapie: de winst van de behandelingen versus kwaliteit van leven. In conditie blijven. Ik reken op Uw komst om er samen met U een gezellige avond van te maken. U kunt voor deze avond nog steeds boeken reserveren Tel 0224-542390 of per e mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tot 27 mei:

Jan Oostindie Winkel

Omslagfoto Kanker kopie