IMG 9412 BorderMaker

De netto opbrengst komt ten bate van het kankeronderzoek in het MCA in Alkmaar.

Beste mensen in 2015 heb ik geen boek uitgegeven dit had te maken met mijn gezondheid. De eerste vooruitzichten waren een jaar geleden niet erg hoopvol, ik zou nog maar enkele maanden te leven hebben. Maar nu na een jaar en twintig chemokuren verder is het tij enigszins gekeerd. Dit omdat er volgens mijn behandelend arts van het MCA in Alkmaar er in mijn lichaam een klein medisch wonder heeft plaatsgevonden. Wat volgens zijn zeggen maar zeer zelden voorkomt bij ongeveer één op de twee a drie honderd patiënten. Genezen ben ik nog lang niet maar het is een stapje in de goede richting. Ik kan u bij deze laten weten dat ik het schrijven weer opgepakt heb. En er in het voorjaar weer een boek van mij gaat uitkomen. De streefdatum van de uitgeverij is eind mei van dit jaar.

Dr Hendriks internist en oncoloog in het MCA tevens mijn behandelend arts is bereid gevonden het voorwoord in dit bijzondere boek te schrijven. Ook Mevr Wing Liu zal een kleine bijdrage leveren over de studie ORCHESTRA voor darmkanker waar ik op vrijwillige basis aan mee doe om onderzoek naar darmkanker mogelijk te maken.

 Omslagfoto Kanker kopie

Door de uitstekende behandeling en begeleiding tijdens mijn behandelingen in het MCA in Alkmaar heb ik besloten om de netto opbrengst van dit boek te doneren aan het kankeronderzoek van het MCA in Alkmaar. En evenals bij mijn voorgaande boeken hoop ik ook dit boek weer met een gezellige presentatieavond in de zaal van café Beentjes aan u te mogen presenteren. Het geen afhankelijk is van het aantal bestelde boeken in de voorverkoop. De titel van het boek zegt genoeg waar het over gaat in dit boek, de inhoud zal u verassen. Een non fictie verhaal uit het leven gegrepen. Over een ziekte waar veel mensen in hun leven mee te maken zouden kunnen krijgen. Iets waarvan je vaak denkt en ook wenst het zal mijn deur wel voorbij gaan. Als u wilt kunt u nu al een exemplaar reserveren. Ik hoop op vele bestellingen van dit boek waarmee u een bijdrage levert aan het onderzoek van deze vreselijke ziekte welke kanker heet . Het boek komt eind mei uit en gaat € 14,95 kosten.

Bestel nu Via tel : 0224-542390 of per e mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jan Oostindie