IMG 8677aa BorderMakerDe scholen zijn weer begonnen en bij veel opleidingen staat de introductieweek dan ook op het programma.

Donderdag kwamen 200 leerlingen van het Horizon College met verschillende bussen naar Winkel, om een bezoek te brengen aan de Firma Spaansen. Omdat 200 personen wel heel erg druk zou worden voor het personeel, dat gewoon aan het werk is op deze dagen, werd de dag in twee delen gehakt en kwamen er per dagdeel 100 personen.

IMG 8680aa BorderMaker

De eerstejaars leerlingen van de opleidingsrichtingen die vallen onder Logistiek en Commercie werden ontvangen bij de afdeling Tuin en bestrating aan de Zandwikke op industrieterrein Winkelerzand. Daar werd de groep in kleinere groepen verdeeld, om aan de rondleiding te beginnen.

IMG 8682aa BorderMaker

Naast het terrein en het pand van Tuin en bestrating, werd ook een bezoek gebracht aan het hoofdkantoor aan de Scheidersweg, waar o.a. uitleg werd gegeven over Grondstoffen en Logistiek, de bouwsystemen en over de ICT.

IMG 8688aa BorderMaker

Een rondleiding door de moderne garage stond ook op het programma, waar tevens een vrachtwagensimulator was geplaatst, daar werd trouwens goed gebruik van gemaakt.

IMG 8690aa BorderMaker

De leerlingen kregen door de rondleiding een goed beeld van het duurzame bedrijf, dat innovatief is en met zijn tijd meegaat.

IMG 8694aa BorderMaker

Wellicht zullen van deze leerlingen ooit een aantal personen in dienst komen van het bedrijf, dat door zijn vele mogelijkheden mooie kansen kan bieden.

IMG 8699aa BorderMaker

IMG 8704aaa BorderMaker

IMG 8707aa BorderMaker

IMG 8709aa BorderMaker

IMG 8710aa BorderMaker

IMG 8712aa BorderMaker