IMG 1843aa BorderMaker

Reeds eerder was op deze Nieuwspagina te lezen dat Henk Groenewoud een stapje terug heeft gedaan in het Autobedrijf Groenewoud van Kesteren uit Schagen.

Hij heeft het stokje overgegeven aan Ronald van Kesteren, die het bedrijf heeft overgenomen. Henk geniet op dit moment van een sabbatical.

Om niet met stille trom te vertrekken werd er een gezellige toertocht uitgezet voor de klanten. Op zondag was het zover, ruim zestig auto's van verschillende merken en leeftijden waren aangemeld als deelnemer. Henk,en Yvonne hadden een prachtige rit uitgezet door de regio. Zo reed je in Hoogwoud en nog geen uur later werd Sint Maarten aangedaan.

Natuurlijk was er een tussenstop in Winkel, in de voormalige showroom van de firma Groenewoud, waar Henk jaren heeft gewerkt. Daar kon een golfballetje worden geslagen op een speciaal aangelegde baan, maar iedereen wilde ook even "auto-sjoelen".

Onderweg was er van alles te zien en het was dan ook een gezellige ongedwongen middag die weer eindigde in de showroom in Schagen, waar nog even kon worden nagepraat. Er werden ook nog een aantal prijzen uitgereikt aan personen, die een prijsvraag goed wisten op te lossen.

Henk en Yvonne bedankt voor de gezellige middag en Ronald en het team heel veel succes in de toekomst.

Update: De deelnemers zijn te bekijken op de Facebookpagina van Autobedrijf Groenewoud van Kesteren, daar is een fotoserie geplaatst.