IMG 6696aa BorderMaker

Op 28 februari a.s. sluit Daniëlle Leetink van Gewoon Heerlijck haar deuren.

De zaak heeft 5 1/2 jaar een plek gehad in Winkelhart Niedorp. De naam blijft gewoon bestaan, want Daniëlle gaat in een andere vorm verder met haar eigen bedrijf. De vraag naar koek is enorm toegenomen en daar gaat ze zich nu meer op richten vanuit huis. Eigenlijk een beetje terug naar de basis, waar het ooit mee begonnen is.

Een groot aantal bedrijven uit de regio neemt regelmatig grotere partijen af van de zelfgebakken koeken, de recepten voor deze koeksoorten komen ook uit eigen keuken. De Tony’s Chocolonely’s Chocolade blijft ook in het assortiment.

Daniëlle heeft altijd met veel plezier gewerkt in haar zaak in het Winkelhart en bijzondere ontmoetingen en lovende reacties gehad.

Naast het verkopen van koeken zal "Gewoon Heerlijck" ook regelmatig terug te vinden zijn op verschillende markten in de regio. Naast de bedrijven, kunnen ook particulieren koekbestellingen blijven doen. Via de website, die binnenkort zal worden aangepast naar de vernieuwde huisstijl.

Wie nog even lekker wil genieten van een kop koffie in de zaak, kan tot en met 28 februari terecht bij "Gewoon Heerlijck" in het Winkelhart te NIeuwe Niedorp.

Bekijk de website via http://gewoonheerlijck.nl

Bedrijven en particulieren kunnen bestellingen opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-10294638.

Update:

Er wordt overwogen om bij voldoende belangstelling ook door te gaan met de verkoop van de Mocca D' Or koffiebonen. Ook in de gemalen variant. Heb je wensen, laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.