IMG 6650aa BorderMaker

Op 4 januari 2017 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp in Partycentrum de Vriendschap te ‘t Veld de Ondernemer van het Jaar 2016 bekend gemaakt.

Nan Cuna uit Barsingerhorn werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2016.

Nan Cuna vindt het belangrijk om, in de steeds sneller veranderende wereld, de belangrijkste waarde van bedrijven – de mensen die het bedrijf maken- voortdurend getraind worden. Zij hebben niet alleen een uitstekend programma ontwikkeld maar ook een ideale leeromgeving gecreëerd waar mensen en teams aan zichzelf kunnen werken. De onafhankelijke jury vindt dit oprecht een bedrijf om trots op te zijn.

Behalve Nan Cuna waren ook genomineerd Van Baaren Caravans en Campers uit Winkel (tweede prijs), SP 2000 uit Winkel (derde prijs) en Hoebe Totaal Techniek uit Winkel. Allemaal prachtige bedrijven die de prijs stuk voor stuk hadden kunnen winnen.

Dit jaar was het thema ‘Verrassend Veelzijdig’. Bedrijven die soms al jaren op de achtergrond aanwezig zijn, maar waarvan velen niet weten wat ze doen en hoe veelzijdig ze zijn. Die het verdienen om eens in het zonnetje gezet te worden omdat zij een belangrijke bijdrage leveren aan de gemeenschap.

De onafhankelijke jury heeft op basis van de ingezonden beschrijvingen, bezoeken aan de websites en de bedrijfsbezoeken de genomineerden beoordeeld.

De uitslag van de verkiezing is als volgt bepaald.

1/3 van de stemmen werden door het publiek bepaald via de stemming op www.bedrijvengroepniedorp.nl. 

1/3 van de stemmen werden bepaald door de leden van de Bedrijvengroep.

1/3 van de stemmen werden bepaald door een onafhankelijke jury.

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De onafhankelijke jury bestond uit:

De heer Th. Meskers, wethouder gemeente Hollands Kroon

De heer D. Kloosterziel, MKB-Nederland Noord-Holland

Mevrouw J.C. de Boer-Visser, voorzitter OFHK

Aan de genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016 werd ook het ondernemerspakket uitgereikt dat is samengesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. De leden kregen de kans om iets van hun bedrijf aan te bieden aan de genomineerden. Klaver van der Hooft Posch Advocaten, Accountantskantoor Wiedijk, Schildersbedrijf en Autospuiterij Groen, Pimpernel Bloemen en Meer, Architectenbureau Marije Boon, Golf- en Countryclub Regthuys, Senneker Facilities & Interim Management, Wijn Design, Keurslagerij Broersen en Partycentrum de Vriendschap, Miranda Billekens Travel Counsellors, Koks Tweewielers, Klaas Bart Hoveniers en Garage & LPG-Inbouw Ger Bruin hebben iets speciaals aangeboden.

Tevens heeft deze avond de Rabobank de Startersprijs uitgereikt aan Haarhuis Winkel uit Winkel.

Van Baaren Caravans en Campers mocht de Schager Courantprijs in ontvangst nemen.

Nan Cuna en Haarhuis Winkel van harte gefeliciteerd namens het bestuur, secretariaat en alle leden van de Bedrijvengroep Niedorp!