IMG 6267aa BorderMaker

Uk en Puk Jeugdmode wordt Cece Kidswear.

Uk en Puk Jeugdmode is al jaren een begrip in Noord Holland. Vanaf 1992 verkopen wij al baby en kinderkleding. De maatseries zijn in de loop der jaren uitgebreidt tot maat 176 en deze maatserie vinden wij niet meer passen bij de naam Uk en Puk Jeugdmode. Vandaar dat we onze naam in het nieuwe jaar gaan veranderen in Cece Kidswear. Een veel stoerdere naam wat beter bij onze huidige collectie past. Voor de rest blijven wij bij dezelfde merken als voorheen.

25 jaar geleden is Erna begonnen op de weekmarkten in heel West Friesland. Toen nog onder de naam Ukkepuk. De maten gingen tot ongeveer 3 jaar. Later werd deze maatserie uitgebreid tot 10 jaar. En nu gaat de collectie tot 13 á 14 jaar. Dit gaf ons te denken om de naam te veranderen, die vaak uitgesproken wordt als "ukkepuk" i.p.v. Uk (=klein) en Puk (=groot) Jeugdmode. Frans en Erna hebben de knoop doorgehakt en besloten om in het nieuwe jaar een nieuwe start met een nieuwe naam EN een nieuwe webwinkel een frisse start te geven. Ook kan je alle ontwikkelingen, acties en verdere bijzonderheden volgen via facebook of instagram.

Vier jaar geleden hebben we een tweede locatie geopend in Nieuwe Niedorp. Hierdoor hebben we onze collectie verder uit kunnen breiden en zijn er stoere en betaalbare tienercollectie bij gekomen. O.a Petrol, Cars en LMTD ( voorheen Outfitters Nation was). Deze merken gaan o.a. tot maat 176. Er is veel vraag naar deze maten omdat de jonge tieners net wat maat betreft tussen de kindercollectie en volwassen collectie valt.

Wij hopen dat de klanten snel aan de nieuwe naam zullen wennen.

Wij zelf zijn hier zeer content mee en willen dit heugelijke feit met jullie vieren en geven 10% EXTRA KASSAKORTING op de gehele collectie. (dus ook op de afprijzingen!) in de periode van 27 t/m 31 december 2016.

Ook willen wij jullie allen alvast prettige feestdagen en een gezond 2017 toewensen.

Tot ziens in één van onze winkels in Spanbroek of Nieuwe Niedorp.

Namens Frans, Pauline en Erna