165 org 640x480

Maandag 12 december 2016 heeft de Bedrijvengroep Niedorp de stemming voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016 geopend!

U kunt t/m 31 december 2016 uw stem uitbrengen via het stemformulier op de website www.bedrijvengroepniedorp.nl.

Een ieder kan maar eenmaal stemmen. De genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016 zijn SP 2000 uit Winkel, Hoebe Totaal Techniek uit Winkel, Van Baaren Campers en Caravans uit Winkel en Nan Cuna uit Barsingerhorn. De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2016 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp.

De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op woensdag 4 januari 2017 om 20.00 uur bij Partycentrum de Vriendschap in ‘t Veld. Bezoekers van de nieuwjaarsreceptie moeten zich vooraf aanmelden bij het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp. Op deze avond zal ook het ondernemerspakket uitgereikt worden.

Het ondernemerspakket is beschikbaar gesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. Klaver van der Hooft Posch Advocaten, Accountantskantoor Wiedijk, Schildersbedrijf en Autospuiterij Groen, Pimpernel Bloemen en Meer, Architectenbureau Marije Boon, Golf- en Countryclub Regthuys, Senneker Facilities & Interim Management, Wijn Design, Keurslagerij Broersen en Partycentrum de Vriendschap, Billekens Travel Counsellors, Koks Tweewielers, Klaas Bart Hoveniers en Garage & LPG-Inbouw Ger Bruin bieden iets van hun bedrijf aan in het ondernemerspakket.

Door de Rabobank wordt de Rabo Startersprijs uitgereikt. Dus starters zorg dat u deze avond aanwezig bent!

Naar de stembus....