Etos Nieuwe Niedorp Custom

In het winkelhart van Nieuwe Niedorp opent woensdag 23 november een nieuwe Etos.

De winkel is van de ondernemers John en Ans van der Stoop. Zij hebben op dezelfde plek al jaren een drogisterij en gaan, samen met hun medewerkers, met Etos verder. “Klanten krijgen bij ons keuze uit een groot en eigentijds assortiment”, vertelt John van der Stoop. “Ook kunnen zij elke week profiteren van scherpe en leuke acties.” Wie bij de opening wil zijn, is van harte welkom. Om 8.30 uur wordt het lint doorgeknipt. De eerste 500 klanten krijgen een gratis gezondheids- of verzorgingsproduct van het Etos eigen merk.

De winkel is volgens de nieuwste Etos look & feel ingericht. De afdelingen zijn ruim van opzet en het assortiment wordt aantrekkelijk gepresenteerd. Er is een mooie beauty- en geurenafdeling met tips voor andere stijlen. Daar vinden klanten een groot aantal merken, zoals Etos eigen merk en Collistar – een merk dat al jaren bij John en Ans wordt verkocht. “Uiteraard geven wij graag persoonlijk advies over cosmetica en geuren”, aldus Ans van der Stoop.

Beauty evenement op 26 november

Bij Etos in Nieuwe Niedorp kan iedereen terecht voor alle producten op het gebied van gezondheid, beauty, geuren, dagelijkse verzorging en babyverzorging. Ook verkoopt de winkel leuke cadeauartikelen. John en Ans bieden in hun Etos de vertrouwde extra service zoals de stomerij en het maken van pasfoto’s. De ondernemers en hun medewerkers nodigen iedereen uit om hun nieuwe winkel te bezoeken. “Kom langs! Het is gezellig in onze Etos, zeker op zaterdag 26 november. Dan hebben we een beauty evenement met een visagist. Wie van haar advies over huidverzorging en make-up wil krijgen, is van harte welkom. Klanten kunnen zich ook gratis laten opmaken.”

Over Etos

Etos maakt persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. We geloven dat met een goede verzorging de wereld aan je voeten ligt. Elke dag staan 5.000 medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorging-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merk en een goed en voordelig eigen merk. Dat klanten Etos waarderen, blijkt uit de diverse prijzen die Etos gewonnen heeft. Zo zijn we verkozen tot ‘Beste Winkelketen van 2015’ in de categorie ‘Drogist’. Beste Winkelketen van Nederland is de grootste consumentenverkiezing van Nederland. Ook is Etos al 5 keer verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland’. Etos werd in 1919 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Philips concern en in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Ahold/Delhaize.

Op de ingezonden foto is het team van de nieuwe Etos te zien.