IMG 4587 BorderMaker

Een bekend gezicht in een bekende omgeving.

Vanaf maandag 7 november wordt er volop geklust in het pand aan Hoefje 9 B te Nieuwe Niedorp. Het voormalige pand van Euronics Rob Leguit heeft een nieuwe huurder gekregen.

Daniël van der Winden was tussen 1999 en 2015 één van de vaste gezichten in de Electronicazaak. Na de sluiting eind 2015 heeft Daniël zijn eigen zaak opgestart  Als Connectspecialist komt hij veel bij de mensen thuis, om storingen op te lossen, of apparatuur aan te sluiten. Door zijn jarenlange ervaring en zijn vele contacten heeft hij een leuke klantenkring weten op te bouwen.

Toch bleef het ook nog kriebelen bij hem, om naast dit werk een eigen winkel te hebben met spullen op het gebied van wit- en bruingoed.

Onlangs heeft hij de knoop doorgehakt en is hij aan het klussen gegaan in het pand, waar hij jarenlang zijn werk heeft verricht, namelijk het eerder genoemde pand aan 't Hoefje te Nieuwe Niedorp.

De zaak krijgt de naam Euronics Nieuwe Niedorp en zal vanaf 2 januari 2017 de deuren openen.

De komende tijd zullen wij regelmatig even een kijkje gaan nemen en dan de vorderingen van het klussen laten zien op deze Nieuwspagina.