IMG 7118 BorderMaker

"Wat een variatie en dat voor die lage prijs".

Het is zomaar een uitspraak die Sasha en Gerrit Vos regelmatig horen van de klanten, die hun kringloopzaak SashArt aan de Nierupper Dorpsstraat bezoeken. Bij het betreden van de ruim gesorteerde winkel, wordt al snel duidelijk, dat dit geen doorsnee kringloopwinkel is. Er worden bijvoorbeeld geen grote bankstellen aangeboden, omdat men meer ruimte wil bieden voor bijzondere spullen, die niet overal te verkrijgen zijn.

IMG 7126aa BorderMaker

In de afgelopen drie jaar hebben al veel mensen de weg weten te vinden naar de zaak en vinden er meestal wel iets van hun gading. Soms lopen er mensen binnen, die niet echt naar iets speciaals op zoek zijn, maar toch artikelen vinden, die de moeite waard is.

Een speciale stichting gebruikt de opbrengst van de verkoop van de spullen uit de zaak, om zendingen met hulpgoederen naar gebieden in Bulgarije te brengen, waar men wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Op dit moment is het echtpaar bezig, om de zaak binnen iets te veranderen en een nieuw uiterlijk te geven.

IMG 7116 BorderMaker

Het is zeker de moeite waard, om er eens te gaan kijken, zo staan er bakken vol met vinyl-platen die op dit moment weer heel erg in zijn. Bij andere zaken moet je daarvoor diep in de buidel tasten, maar hier zijn ze voor kleine bedragen te verkrijgen.

Het stel is op zoek naar mensen die een extra donatie willen doen voor de transporten naar Bulgarije en ook mensen die willen meedenken, hoe de zaak een nog groter succes kan worden.

SashArt is van dinsdag tot en met zaterdag open van 10.00 uur tot 17.00 uur en is te vinden op Dorpsstraat 23 te Nieuwe Niedorp.

Bekijk ook eens de website

Vragen? Neem contact op via 06-42346400 (Sasha).

IMG 7131aa BorderMaker