IMG 8405-BorderMaker

Vlak voor de zomervakantie dit jaar kwam er een einde aan het werk voor Sonja en Hennie.

De dames zijn zeer goede vriendinnen geworden door het werk en hebben de zomervakantie gebruikt, om samen na te denken over de toekomst. De dames kwamen tot het besluit om zelf iets op te starten. In de loop van de tijd kreeg het vorm. Onder de naam "Natuurlijk wijs" is men een kinderyogapraktijk gestart.

Natuurlijk wijs gaat met uw kind op ontdekkingsreis, in een veilige en rustige omgeving, is de slogan van de nieuwe praktijk.

De kinderen leren op een speelse wijze om te gaan met yoga. In de ruimte loopt iedereen altijd op sokken of blote voeten, want er is vloerverwarming. Door het werken met edelstenen en essentiĆ«le olie worden de kinderen rustig en kunnen de energie dan weer voor andere dingen gebruiken. Niet alleen is men binnen bezig, maar ook veel buiten. In de bosrijke omgeving worden regelmatig wandelingen gemaakt. De hond Jip gaat altijd mee en hij zorgt bij de kinderen voor veel positieve uitwerkingen. Tevens is er een knutselclub voor peuters. Het individuele begeleiden van het  kind en het ouderwetse spelen staan boven aan het lijstje van de twee dames. Tevens is het plan om thema avonden te gaan organiseren voor de ouders, dit krijgt verder nog een invulling.

Wie meer informatie wil over Natuurlijk wijs, kan contact opnemen met:

Sonja Schreur 

06-53801682

Hennie Paans

06-15652739

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Natuurlijk wijs is te vinden aan de Zandloper 13 te Winkel