demoplaatje640x480

Juwelier Leguit, de enige dealer in de Kop van Noord-Holland geeft a.s. zaterdag 8 november van 12:00- 16:00 uur een demonstratie van “Kiroco touch jewels” .

• Het zijn juwelen die een bericht, foto of video tot leven laat komen door het juweel aan te raken met je smartphone.

• Het zijn juwelen met een ingebouwde wenskaart.

• Het zijn juwelen met een extra gevoel, sentiment.

Maar nog mooier is dat er steeds nieuwe berichten kunnen worden verzonden naar het juweel, vanaf alles dat toegang heeft tot het internet, altijd en overal.

Over KIROCO

Kiroco is een Engelse fabrikant van juwelen met een grote nadruk op vernieuwing. Een belangrijke doelstelling is; het op de markt brengen van innovatieve producten. Kiroco Touch is s ’werelds eerste combinatie van een smartphone met sieraden. Het sieraad bevat een chip die het mogelijk maakt om privéberichten, foto’s en video’s uit te lezen op een daarvoor geschikte smartphone. Deze toepassing is door kiroco gepatenteerd.

Kiroco, is opgezet door Nigel Townsend van Townsend Fine Jewellers uit Yorkshire. Hij heeft een team van mensen om zich heen gecreëerd met daarin specialisten uit de elektronica, ict, fabricage, design, distributie, marketing en international business. Deze groep ontwikkeld innovatieve producten voor de juwelenmarkt. Kiroco heeft deelgenomen aan de Wearable Technology Show in Maart 2014, en heeft daar the Best Innovation in Wearable Technology Award gewonnen.

De collectie

• De Locket and Orb collectie geeft de mogelijkheid om een foto of haarlok mee in het juweel te nemen.

• Allen gemaakt uit Sterling Zilver, en kunnen worden geleverd in 13 verschillende emaillen kleuren, 13 verschillende kleuren Swarovski kristallen en Zirkonia.

• De prijzen lopen van € 49 tot €155.