breedband-1-630x280 

Op maandag 6 oktober wordt in café Beentjes in Winkel een informatiebijeenkomst gehouden over de aanleg van een glasvezelnetwerk in de gemeente Hollands Kroon.

Met dit glasvezelnetwerk krijgt iedere inwoner de beschikking over een supersnelle, stabiele en goedkope internetverbinding. Tijdens de bijeenkomst wordt uitgelegd wanneer en hoe het netwerk wordt aangelegd, wat het kost en hoe kan worden bijgedragen aan de realisatie ervan. De avond begint om 20:00 uur. Iedereen is welkom.

De aanleg van de snelle internetverbinding is een initiatief van de coöperatie Breedband Hollands Kroon. De doelstelling is de volledige gemeente toegang te geven tot deze supersnelle en stabiele verbinding. Dus ook de bewoners van de buitengebieden en industrieterreinen. Bewoners en bedrijven in de buitengebieden en op industrieterreinen zijn nu doorgaans verstoken van een snelle en stabiele internetverbinding. Met de aanleg van het glasvezelnetwerk krijgen ook deze inwoners de verbinding waar zij al zo lang op zitten te wachten. Meer informatie over dit project zoals waar en wanneer nog meer informatiebijeenkomsten worden gehouden leest u op de website: www.breedbandhk.nl.