Pagina 32 33 middenposter BorderMaker

W&Z! hypotheken en verzekeren gekozen tot Ondernemer van het Jaar 2023

Op 5 januari 2024 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp in de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp de Ondernemer van het Jaar 2023 bekend gemaakt. W&Z! hypotheken en verzekeren werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2023.

Behalve W&Z! hypotheken en verzekeren waren ook genomineerd; Doesburg isolatie en plaatwerk (2e prijs) en Roos Civiel (3e prijs). Allemaal prachtige bedrijven die de prijs stuk voor stuk hadden kunnen winnen.

De verkiezing van de Ondernemer van het Jaar was net als vorig jaar iets anders opgezet. In september hebben het publiek en leden d.m.v. een formulier op onze website door kunnen geven welke bedrijven zij wilden voordragen. Welke bedrijven verdienen de ‘gunfactor’ en zijn hen de afgelopen tijd opgevallen. Hieruit heeft een commissie drie genomineerden gekozen.

De onafhankelijke jury heeft op basis van de ingezonden beschrijvingen, bezoeken aan de websites en de bedrijfsbezoeken de genomineerden beoordeeld.

De uitslag van de verkiezing is als volgt bepaald.

1/3 van de stemmen werden door het publiek bepaald via de stemming op www.bedrijvengroepniedorp.nl.

1/3 van de stemmen werden bepaald door de leden van de Bedrijvengroep.

1/3 van de stemmen werden bepaald door een onafhankelijke jury.

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

Aan de genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2023 werd ook het ondernemerspakket uitgereikt dat is samengesteld door leden van de Bedrijvengroep

Niedorp. De leden kregen de kans om iets van hun bedrijf aan te bieden aan de genomineerden.

Tevens heeft de Rabobank de Startersprijs uitgereikt aan Noa’s Taarten van Noa Nell.

W&Z! hypotheken en verzekeren en Noa’s Taarten van harte gefeliciteerd namens het bestuur, secretariaat en alle leden van de Bedrijvengroep Niedorp!