Maarten de Jong en Alex Huibers19045 BorderMaker

Gevelconcept Kozijnen uit Noord-Scharwoude en Gevelconcept Prefab uit Schagen splitsen op om nog beter zichtbaar te worden.

Op 13 december heeft Gevelconcept een belangrijke stap gezet in haar ontwikkeling. De organisatie heeft zich opgesplitst in twee afzonderlijke entiteiten om zich sterker te positioneren in de bouwsector.

Gevelconcept Prefab gaat verder onder de naam Prefab Building Systems, met Alex Huibers als eigenaar en directeur. Prefab Building Systems richt zich volledig op prefab geveloplossingen met een toegewijd team voor innovatie en kwaliteit. Deze afsplitsing biedt beide bedrijven de mogelijkheid om nog gerichter en flexibeler in te spelen op de specifieke behoeften van onze klanten.

Gevelconcept Kozijnen blijft onder leiding van directeur eigenaar Maarten de Jong en gaat door als toonaangevende speler in de markt van houten gevelkozijnen, met onverminderd vakmanschap en klanttevredenheid als speerpunten. Met de afsplitsingen gaan Huibers en de Jong beide hun eigen weg waarin de samenwerking met elkaar behouden blijft. Dit heeft al geleid tot succesvolle projecten, waarbij de krachten worden gebundeld en waarde toevoegen met haar unieke specialisaties.

Deze verandering markeert een nieuw hoofdstuk voor Gevelconcept Kozijnen en Prefab Building Systems. Beide bedrijven zijn vastbesloten om de hoogste normen te handhaven en te blijven innoveren in hun vakgebieden.