20231129 205142bb BorderMaker

Woensdagavond werd er een Ondernemersavond gehouden bij Sportcentrum VZV in ´t Veld.

De organisatie was in handen van Ondernemersvereniging OVENZ. De ondernemersvereniging blijft groeien, de laatste tijd zijn er weer een flink aantal nieuwe aanmeldingen van ondernemers binnen gekomen.

Stichting Sportcentrum VZV verzorgde op deze avond een zeer duidelijke presentatie, waarbij de geschiedenis van het complex werd belicht, maar ook het financiële plaatje van de laatste jaren uitgebreid ter sprake kwam, daaruit bleek dat de Coronaperiode en de enorme stijging van de energiekosten een enorme aanslag heeft gedaan op de opgebouwde reserve.

Er wordt dan ook goed gekeken naar de kosten en het besparen van energie. De vinger moet heel goed aan de pols worden gehouden, om op deze voet verder te kunnen.

Het was een boeiende uiteenzetting van het hele verhaal, je kon dan ook in Sportcafé Bij Veld ‘t een speld horen vallen.

20231129 205241bb BorderMaker

Er werd ook nog een rondleiding gegeven door de verschillende gebouwen, de groep aanwezige ondernemers moest worden opgesplitst, want de opkomst voor deze avond was zeer goed te noemen.

Naast de leden van de ondernemersclub waren er ook een aantal sponsors van het sportcentrum aanwezig op deze avond.

Na afloop was er nog voldoende tijd om te netwerken met de overige ondernemers die aanwezig waren, de avond duurde tot in de kleine uurtjes, dit was een teken dat het gezellig en zeer geslaagd was.

Bent u ondernemer in ´t Veld of Zijdewind en wilt u ook van dit soort avonden meebeleven?

Meld u dan vandaag nog aan via de website van de OVENZ.