Teamfoto met WvhJ nominee 002bb

Knibble scoort weer een nominatie voor Website van het Jaar

Knibble, de vergelijkingswebsite met wortels in Nieuwe Niedorp sinds 2015, is verheugd te kunnen aankondigen dat het voor het derde opeenvolgende jaar is genomineerd voor de titel "Website van het Jaar" in de categorie "Vergelijking". Deze erkenning onderstreept de voortdurende inspanningen van Knibble om gebruikers een betrouwbare vergelijkingservaring te bieden.

Knibble werd opgericht door drie jeugdvrienden met als doel een einde te maken aan de complexiteit en verwarring rondom online prijzen en aanbiedingen. Sinds de lancering in 2015 heeft Knibble gestaag aan populariteit gewonnen, met een groeiend aantal loyale gebruikers die dagelijks vertrouwen op de website om de beste deals en productinformatie te vinden.

Het Knibble-team is sinds de oprichting in omvang gegroeid en bestaat nu uit acht enthousiaste medewerkers, elk met hun eigen specialisme, die zich inzetten voor de voortdurende verbetering van de gebruikerservaring op de website. Het fundamentele doel van Knibble is onveranderd gebleven: gebruikers voorzien van eerlijke inzichten in producten en prijzen, en hen in staat stellen eenvoudig te vergelijken.

De nominatie voor "Website van het Jaar" is een beloning voor het harde werk en de toewijding van het Knibble-team. Ze zullen concurreren met andere vooraanstaande namen in de categorie "Vergelijking" en hopen dit jaar met de titel naar huis te gaan. Knibble roept al hun gewaardeerde gebruikers op om hun steun te tonen door te stemmen op de website van Website van het Jaar.