IMG 8742bb BorderMaker

Zondag j.l. was het feest bij Brugman Betonspecialisten in Winkel.

Want op die dag werd het pand aan de Zandzegge 17 officieel in gebruik genomen. De werknemers waren samen met hun partners gekomen om er een speciale middag van te maken met de familie Brugman.

IMG 8727bb BorderMaker

Er kon overal een kijkje worden genomen, zoals in het prachtige kantoor, de ruime kantine en de grote bedrijfshal.

IMG 8734bb BorderMaker

Er gebeurde echter nog veel meer die middag, want het bedrijf heeft meerdere personen in dienst die al lang trouw aan het bedrijf zijn.

Jacco Brugman was op deze dag precies 40 jaar in dienst en werd flink in het zonnetje gezet. Jacco begon ooit als timmerman met als leermeerster Jaap Klaver, in de loop der tijd kwam het boor en zaagwerk steeds meer naar voren en is Jacco overgestapt naar deze tak van het bedrijf en heeft daar zeer veel ervaring mee opgedaan en kan zich een allrounder noemen. Jacco mocht o.a. een heel mooi beeldje in ontvangst nemen ter ere van zijn 40-jarig jubileum

Jos Manshanden werkt er al 35 jaar en is ook al van alle markten thuis, maar was helaas door vakantie niet aanwezig op het zeer geslaagde feestje.

IMG_8754bb-BorderMaker.jpg

Johan Hoek is ook al weer 34 jaar  werkzaam bij Brugman Betonspecialisten en kan ook echt alles op dit gebied en werd met lovende woorden toegesproken door directrice Tinja Brugman, die op haar beurt ook in het zonnetje werd gezet door dochter Anne Judith, omdat Tinja ook al weer 30 jaar in dienst is van het bekende bedrijf uit Winkel en ondertussen de leiding heeft van de onderneming.

IMG 8766bb BorderMaker

Met een leuke bingo, waarbij de woorden allemaal verbinding hadden met het bedrijf, werd het een hele leuke middag, die werd afgesloten met een heerlijk buffet.

IMG 8775bb BorderMaker

Het hoofdstuk Bosstraat 10 in Winkel is hiermee afgesloten. Later dit jaar volgt er nog een open dag.

De geschiedenis van Brugman Betonspecialisten is al maanden te volgen in de serie over dit bedrijf in PeWi's Nieuwsblad.