img00001605

Afgelopen zaterdag, 31 mei jl, werd er bij Schoonheidssalon Elly Beers de eerste Viva La Donna Dag van Nieuwe Niedorp / Winkel georganiseerd.

Viva La Donna staat voor het verbeteren van de levenskwaliteit van vrouwen die getroffen zijn door kanker. Ongeacht de vorm van kanker of het jaar waarin de diagnose gesteld is. Elly werd bijgestaan door Rita Dorrestein van Massagesalon in Balans, Kirsten Komen van Trind Nailcare en Suzanne Molenaar van MamaCare, die zich ook geheel vrijwillig inzetten om deze dag tot een groot succes te maken. Deze vier vrouwen konden 21 vrouwen die kanker hebben of hebben gehad verwelkomen voor een gratis verwenmomentje zoals een gezichtsbehandeling, een voet/been-massage of een hand- en nagelverzorging.

Suzanne Molenaar gaf de dames desgewenst informatie over lingerie en badkleding voor vrouwen met een borstprothese. Voor of na het verwenmomentje konden de vrouwen gezellig koffie of thee drinken en eventueel ervaringen met elkaar uitwisselen. Tot slot ontvingen de dames nog een goodiebag die gevuld was door diverse ondernemers uit Winkel en Nieuwe Niedorp.

Aan het einde van de dag kon de organisatie terugkijken op een zeer geslaagde eerste Viva La Donna Dag. De reacties van alle dames die de Viva La Donna Dag hadden bezocht waren zo positief dat tijdens een tweede Viva La Donna Dag die volgend jaar zal plaatsvinden nog groter uitgepakt zal worden om nog meer vrouwen hun zo verdiende verwenmomentje te geven. “Het is namelijk zo mooi en dankbaar om op deze manier een ode te brengen aan de kracht die deze vrouwen hebben. Dit moet een vervolg krijgen voor veel meer vrouwen”, aldus Elly Beers “En met de steun van zoveel ondernemers gaat ons dat zeker lukken!"