koeien deco john 640x480

We gaan weer richting de Pasen en de daarbij behorende Paasveetentoonstelling in Schagen, natuurlijk zijn wij ook dit jaar weer van de partij!

Ons rundvlees is één van onze specialiteiten, er gaat dan ook niets boven een vertrouwd stukje ouderwetse kwaliteit. Het rundvlees is afkomstig van onze vaste mesters van schoonvlees boerderij Piet Ottens. Daar zoeken we zelf onze runderen uit, door de jarenlange ervaring en kennis van het rund, kunnen wij u een prachtig stukje vlees aanbieden. Wieringer Weide Vlees, mals en smaakvol rundvlees, vers van de boer, runderen groeien in rust en ruimte op, ‘s Zomers lopen ze buiten in ‘vogeltjesland’ en genieten van het verse gras en de zilte waddenlucht en in de winter krijgen ze een uitgebalanceerde mix in ruime stallen. Ons rundvlees is van de boer tot op uw bord gecontroleerd. Dat proeft u aan de sappige biefstuk en de malse runderlapjes waar we terecht zeer trots op zijn.

Komt u eens langs en probeert u eens zo'n overheerlijk stukje rundvlees. Wij geven u graag de juiste bereidingswijze zodat u er optimaal van kunt genieten!

Tot Ziens bij Keurslagerij Jacco van Zoonen

wierjac