Joep Luitjes 640x480

Terra Forma – tuinontwerp en beplanting gevestigd in Oude Niedorp, is 9 jaar geleden opgericht door Joep Luitjes.

Joep ontwerpt tuinen voor particulieren, maakt plannen voor de groenvoorziening bij bedrijfspanden en instellingen en werkt in opdracht van hoveniers en architecten. Kwaliteit in zowel ontwerp als uitvoering staat bij Joep hoog in het vaandel. Hiervan getuigen de zeer verzorgde ontwerptekeningen met oog voor detail en de zorgvuldig aangelegde tuinen in de praktijk.

Aanplant bloemborder 640x480

Naast oog voor vormgeving heeft Joep een grote kennis en passie voor planten. Hij maakt beplantingsplannen en levert een bijzonder sortiment planten van goede kwaliteit. De aanplant en het onderhoud doet hij desgewenst samen met de tuineigenaar. Ideaal voor mensen die feeling willen krijgen met hun nieuwe tuin. Voor opdrachtgevers die een complete tuin willen laten aanleggen, wordt samengewerkt met vakkundige hoveniersbedrijven.

Onderhoud 640x480

Kortom: Terra Forma – tuinontwerp en beplanting levert hoogwaardige tuinontwerpen, beplantingsplannen en verzorgt aanplant en onderhoud voor een vriendelijke prijs. Bezoek voor meer informatie en projectfoto's de website www.terraforma.nl of neem contact op met Joep via 0226-751171.

Studio Terra Forma 640x480