3673764 1 org

Op woensdag 7 november a.s. organiseert Bedrijvengroep Niedorp een avond over de algehele veiligheid voor alle ondernemers.

Dit gaat plaatsvinden in de Brandweer-kazerne Zandwilg 23, 1731 LS Winkel . Aanvang 19.30 uur.

Voor deze avond is de heer Bas Dirkmaat uitgenodigd, de wijkagent van ons gebied. En de heer Marcel Verschuren namens de Veiligheidsregio en Brandweer. Zij zullen samen diverse aspecten van veiligheid voor u als ondernemer belichten. Voor deze presentaties zijn ook niet-leden welkom. Dus nodig ook uw collega ondernemer uit om mee te komen.

Politie - Wijkagent Bas Dirkmaat

De heer Bas Dirkmaat zal een presentatie geven in het kader van De donkere dagen komen eraan, wat dit betekent voor de veiligheid in de praktijk. Hij is de afgelopen maanden bij verschillende ondernemers ”op bezoek” geweest. Misschien ziet u “bekende” voorwerpen voorbij komen???

Veiligheidsregio/Brandweer-Marcel Verschuren

De heer Marcel Verschuren van de bandweer/veiligheidsregio zal een presentatie geven over een veilige werkomgeving in en om een bedrijfspand. Hij zal vertellen hoe snel een brand ontstaat en zich uitbreid, het belang van juiste vergunning in verband met de aanrijtijden en vooral praktische tips voor een veilige omgeving geven.

Daarnaast zal informatie worden gegeven over diverse kwaliteiten van beveiligingscamera’s.

Verder komt de openbare ruimte aan bod. Waarbij er vooral aan u wordt gevraagd wat er beter kan, zodat we naar oplossingen kunnen zoeken.

Aanmelden voor deze avond kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 0226-423149