IMG 4159 BorderMaker

Op 27 april a.s. is het precies vijf jaar geleden dat Elles Dekker van start ging met haar eigen zaak.

Na een tijd van klussen kon ze op 27 april 2013 (Toen nog geen Koningsdag) haar nieuwe salon presenteren aan het publiek.

Elles Beautysalon aan de Dorpsstraat 231a te Nieuwe Niedorp is in die vijf jaar een begrip geworden in de dorpen van de voormalige Gemeente Niedorp, maar ook ver daar buiten.

Ter ere van het vijfjarig bestaan zet Elles op vrijdag 20 april a.s. de deuren open voor het publiek tussen 11.00 uur en 17.00 uur. Er vinden dan tevens demonstraties van de Dermatude Meta Therapy plaats.

IMG 4153aa BorderMaker

Meta Therapy is het 100% natuurlijke alternatief voor fillers en injecties. Dermatude Meta Therapy draait de biologische klok op een natuurlijke manier terug: de huid wordt steviger, rimpels vervagen en de teint wordt egaler. Op 20 april ziet en hoort u er alles over

Er is nog veel meer leuk nieuws te melden over Elles Beautysalon, want volgende week woensdag krijgt ze te horen of ze een Image Skin Care Award in ontvangst mag nemen. Een spannende week dus, wij zullen als eerste op deze Nieuwspagina melden of de Award wel of niet naar Nieuwe Niedorp is gegaan.

Wie meer wil weten over Elles Beautysalon kijkt op: www.ellesdekkerbeautysalon.nl