103921 orgaa

OFHK houdt verkiezingsavond op maandag 12 maart 2018.

De Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK), organiseert een verkiezingsavond op maandag 12 maart 2018. Deze avond wordt gehouden in De Vriendschap in ’t Veld. (Rijdersstraat 92, tegenover de kerk). Aanvang 20.00 uur

Op 21 maart 2018 worden de gemeenteraadsverkiezingen gehouden. In het kader hiervan hebben wij de politieke partijen uit Hollands Kroon uitgenodigd om in een korte pitch aan te geven wat zij voor het bedrijfsleven zouden kunnen betekenen en waarom zij dus de stem van de ondernemers verdienen. Verder is het de bedoeling om met een aantal stellingen/ onderwerpen de woordvoerders van de politieke partijen te laten reageren. Natuurlijk is er ook input c.q. discussie met de zaal mogelijk.

Voor deze avond worden alle leden uitgenodigd van de onderliggende verenigingen die samen de Ondernemers Federatie Hollands Kroon (OFHK) vormen. Dit is een goede gelegenheid om ondernemers vanuit een ander deel van de gemeente te ontmoeten. Daarnaast willen wij ook niet aangesloten ondernemers graag kennis laten maken met de OFHK. Ook zij zijn dus van harte uitgenodigd!

Aanmelden:

U kunt zich tot uiterlijk vrijdag 9 maart 2018 aanmelden, bij het secretariaat van de OFHK. Dit kan via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch 0226-423149. Vermeld daarbij de naam en vestigingsplaats van uw bedrijf of organisatie en het aantal personen waarmee u komt.

Over de OFHK

De Ondernemers Federatie Hollands Koon (OFHK) is het samenwerkingsverband van de ondernemersverenigingen in Hollands Kroon. De OFHK behartigt de overkoepelende belangen van de ondernemers in Hollands Kroon en zet zich actief in om de economische ontwikkeling van de gemeente te stimuleren en te waarborgen. Hollands Kroon is van traditie een ondernemende gemeente. De Ondernemers Federatie Hollands Kroon hecht aan een gezond ondernemersklimaat. Om dit verder te verbeteren hebben wij een speerpuntennotitie uitgebracht waarin staat wat voor de ondernemers de komende jaren van belang is. Deze is te vinden op de website van de OFHK www.ofhk.nl onder onze activiteiten.

De OFHK gelooft in samenwerking. Alleen gezamenlijk kunnen we de Kop van Noord-Holland op de kaart zetten. Daarom is de OFHK Lokaal partner van MKB-Nederland, werkt de OFHK samen met de andere ondernemersorganisaties in de Kop Onderneemt en is daarmee ook weer vertegenwoordigd in het Economisch Forum "Holland Boven Amsterdam". Daarbij is ook een goede samenwerking tussen overheden, (lokaal of in een grotere regio) met economische clusters en het – georganiseerd – bedrijfsleven van belang maar helaas vaak nog niet structureel geregeld.