tip BorderMaker

Het lijkt voor Julia Kaal als de dag van gisteren dat zij haar nagelsalon en groothandel Salon Tip Tap Top in het Noord-Hollandse Nieuwe Niedorp opende.

De groothandel/salon is de afgelopen jaren flink uitgegroeid en kun je er terecht voor verschillende opleidingen zoals Allround Nagelstylist, wimperlifting en wimperextensions. Daarnaast worden regelmatig nail art workshops georganiseerd en kun je kennismaken met het veelzijdige IBX-systeem. De voornaamste nagelmerken waarmee gewerkt wordt zijn Quida en Urban Nails en make-upadvies wordt gegeven met het professionele merk Hean.

Inmiddels viert de salon haar 5-jarig jubileum en dat laat Julia niet onopgemerkt voorbij gaan! Je bent dan ook van harte uitgenodigd om dit jubileum mee te vieren op zondag 11 februari van 11.00 tot 17.00 uur. De hele dag door kun je profiteren van mooie kortingen op een groot deel van het assortiment (met uitzondering van elektrische apparatuur), ervaring opdoen dankzij de leerzame demo's van Janetta Wouters van Urban Nails, de scrubs van het heerlijke merk One Minute Manicure uitproberen, genieten van heerlijke hapjes en drankjes en natuurlijk een grote dosis gezelligheid!

En je gaat na alle feestelijkheden niet met lege handen naar huis, want er staat een leuke goodiebag op je te wachten. Enthousiast en trots laat Julia weten: "De afgelopen vijf jaar heb ik veel liefde, tijd en vooral plezier in de salon gestoken. Ik heb veel geleerd, fantastische mensen mogen ontmoeten en daar ben ik dankbaar voor. Daarom wil ik dit jubileum graag vieren met de mensen die mij in de afgelopen jaren hebben gesteund!" Het adres van de salon is: Dorpsstraat 135A, Nieuwe Niedorp.

Extra leuk aan het einde van de dag hebben we leuke prijzen te verloten. Zoals een fles Lumos Bottom Coat (72 ml), een fles Lumos Top Coat (72 ml) en een Jaar abonnement van Nail Design Magazine. Wil je kans maken op een van deze leuke prijzen? Kom dan naar de winkel, bij een minimale besteding van € 10,- maak jij al kans op een van deze leuke prijzen!

Voor meer informatie is er de website met tevens webshop: www.quidanail.nl en www.salontiptaptop.com.

Foto: Ingezonden