IMG 2172aa BorderMaker

Op 4 januari 2018 werd tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp in Dorpshuis Prins Maurits de Ondernemer van het Jaar 2017 bekend gemaakt.

RevalidatieSucces uit Winkel werd uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2017.

Twee jonge ondernemers (Niels Roest en Richard Kooijman) met een missie, die innovatief zijn en de nodige ambities hebben voor de toekomst. Een snel spectaculair groeiende onderneming die zich onderscheidt in de regio. Helaas nog niet zo bekend in deze regio maar dat gaat vast komen. Oprecht een bedrijf om trots op te zijn.

Behalve RevalidatieSucces waren ook genomineerd Van der Stoop en Zn BV/ Van der Stoop en dochters uit Winkel (tweede prijs), AVW Transport uit Winkel (derde prijs) Installatiebedrijf Oud uit Barsingerhorn (vierde prijs) Allemaal prachtige bedrijven die de prijs stuk voor stuk hadden kunnen winnen.

Dit jaar was het thema ‘In beweging’. Bedrijven die de afgelopen tijd zijn opgevallen omdat zij inspelen op veranderingen, vernieuwingen hebben doorgevoerd en investeringen hebben gedaan. Waardoor zij innovatief en veelzijdig zijn. Die het verdienen om eens in het zonnetje gezet te worden omdat zij een belangrijke bijdrage leveren aan de gemeenschap.

De onafhankelijke jury heeft op basis van de ingezonden beschrijvingen, bezoeken aan de websites en de bedrijfsbezoeken de genomineerden beoordeeld.

De uitslag van de verkiezing is als volgt bepaald.

1/3 van de stemmen werden door het publiek bepaald via de stemming op www.bedrijvengroepniedorp.nl.

1/3 van de stemmen werden bepaald door de leden van de Bedrijvengroep.

1/3 van de stemmen werden bepaald door een onafhankelijke jury.

Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De onafhankelijke jury bestond uit:

Jeanette de Boer-Visser, voorzitter OFHK

Peter Hagemans, MKB-Nederland

Hans Bouterse, voorzitter OFS

Aan de genomineerde bedrijven voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2017 werd ook het ondernemerspakket uitgereikt dat is samengesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. De leden kregen de kans om iets van hun bedrijf aan te bieden aan de genomineerden. Pimpernel Bloemen & Meer, Partycentrum de Vriendschap, Keurslagerij Broersen, Golf- en Countryclub Regthuys, Bed & Breakfast Veldzicht, Accountantskantoor Wiedijk, Koks Tweewielers, P. de Maaijer Maai en Groenvoorzieningen, Schildersbedrijf en autospuiterij Groen, Architectenbureau Marije Boon, Nico Dekker Ontwerp & Bouwkunde, Klaver van der Hooft Posch Advocaten, Liz Events en Communicatie, Senneker Facilities & Interim Management, Klaverkaas en Garage & LPG-Inbouw Ger Bruin hebben iets speciaals aangeboden.

Tevens heeft deze avond de Rabobank de Startersprijs uitgereikt aan Nicole Ros van Ruiter en Dier Zeeman uit Winkel

RevalidatieSucces en Ruiter en Dier Zeeman van harte gefeliciteerd namens het bestuur, secretariaat en alle leden van de Bedrijvengroep Niedorp!