165 org 640x480

Stemming verkiezing Ondernemer van het Jaar 2017 Niedorp is in volle gang!

Maandag 11 december 2017 heeft de Bedrijvengroep Niedorp de stemming voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2017 geopend!

U kunt t/m 31 december 2017 uw stem uitbrengen via het stemformulier op de website www.bedrijvengroepniedorp.nl. Een ieder kan maar eenmaal stemmen.

De genomineerden voor de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2017 zijn RevalidatieSucces uit Winkel, AVW Transport uit Winkel, Van der Stoop en Zn BV / Van der Stoop en Dochters BV uit Winkel, Installatiebedrijf Oud uit Barsingerhorn.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2017 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op donderdag 4 januari 2018 om 20.00 uur bij Dorpshuis de Prins Maurits te Nieuwe Niedorp. Bezoekers van de nieuwjaarsreceptie moeten zich vooraf aanmelden bij het secretariaat van de Bedrijvengroep Niedorp.

Op deze avond zal ook het ondernemerspakket uitgereikt worden. Het ondernemerspakket is beschikbaar gesteld door leden van de Bedrijvengroep Niedorp. Pimpernel Bloemen & Meer, Partycentrum de Vriendschap, Keurslagerij Broersen, Golf- en Countryclub Regthuys, Bed & Breakfast Veldzicht, Accountantskantoor Wiedijk, Koks Tweewielers, P. de Maaijer Maai en Groenvoorzieningen, Schildersbedrijf en autospuiterij Groen, Architectenbureau Marije Boon, Nico Dekker Ontwerp & Bouwkunde, Klaver van der Hooft Posch Advocaten, Liz Events en Communicatie, Senneker Facilities & Interim Management, Klaverkaas en Garage & LPG-Inbouw Ger Bruin bieden iets van hun bedrijf aan in het ondernemerspakket.

Door de Rabobank wordt de Rabo Startersprijs uitgereikt. Dus starters zorg dat u deze avond aanwezig bent!