Pagina 09 Ondernemer van het jaar BorderMaker

Verkiezing Ondernemer van het Jaar en Ondernemerspakket 2017 Bedrijvengroep Niedorp.

De verkiezing Ondernemer van het Jaar 2017 wordt dit jaar wederom georganiseerd door de Bedrijvengroep Niedorp. Zoals wij al eerder bij u bekend hebben gemaakt zijn de genomineerde bedrijven dit jaar RevalidatieSucces uit Winkel, AVW Transport uit Winkel, Van der Stoop en Zn BV / Van der Stoop en Dochters BV uit Winkel en Installatiebedrijf Oud uit Barsingerhorn.

De genomineerden van de verkiezing zullen net als voorgaande jaren iets extra’s ontvangen. De leden van de Bedrijvengroep Niedorp hebben de kans gekregen om iets speciaals van hun bedrijf aan te bieden voor de winnaar. Dit samen noemen wij het Ondernemerspakket.

Het Ondernemerspakket is samengesteld door de volgende leden: Pimpernel Bloemen & Meer, Partycentrum de Vriendschap, Keurslagerij Broersen, Golf- en Countryclub Regthuys, Bed & Breakfast Veldzicht, Accountantskantoor Wiedijk, Koks Tweewielers, P. de Maaijer Maai en Groenvoorzieningen, Schildersbedrijf en autospuiterij Groen, Architectenbureau Marije Boon, Nico Dekker Ontwerp & Bouwkunde, Klaver van der Hooft Posch Advocaten, Liz Events en Communicatie en Senneker Facilities & Interim Management.

Tevens willen wij de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp aankondigen. De nieuwjaarsreceptie wordt gehouden op donderdag 4 januari 2018 bij Dorpshuis Prins Maurits in Nieuwe Niedorp vanaf 20.00 uur.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt de winnaar van de verkiezing Ondernemer van het Jaar 2017 bekend gemaakt maar ook wordt het Ondernemerspakket uitgereikt welk wordt aangeboden door leden van de Bedrijvengroep Niedorp.

Daarnaast zal de Rabobank deze avond de Rabo Startersprijs uitreiken.

De stemming verloopt uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl en is geopend vanaf maandag 11 december t/m 31 december 2017.